(Bahsi geçmekte olan haberlere göz atmak için resimlerin üzerine tıklamanız yeterlidir.)

Safranbolu’da Necdet Aksoy ve 10 Belediye Meclis Üyesi dahil toplam 11 kişi hakkında açılan soruşturma izninin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından imzalanması ile birlikte geniş kapsamlı soruşturma gerçekleştirilmişti.

Tarihler 21 Ocak 2018’i gösterirken KARDEMİR işçilerini taşıyan servis aracının seyir halinde iken frenlerinin boşalması sonucu gerçekleşen kazada dört işçi hayatını kaybetmişti.

7 Şubat 2018’de Karabük Ömer’ini kaybetti, Suriye’nin Afrin Bölgesine düzenlenen Zeytin Dalı Harekatın’da Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar Şehit düşmüştü. Tam o k bir yıl önce aynı tarihde Karabük Umut Aytekin’in acılı haberini almıştı.

2010 yılından beri Karabük Müftülüğü görevini yürüten Halil Bektaş 28 Mart 2018 tarihinde resmi gazetede yayımlanan karar ile başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınalı tam o k 9 ay oldu.

Tarihler 1 Nisanı gösterirken, Yenice’de tutuklu ve askerleri taşıyan cezaevi aracı uçurumdan yuvarlanması sonucu 14’ü yaralı olmak üzere 1’i sivil toplamda 3 Şehit haberini vermiştik.

8 Nisan 2018 Mutullah Yolbulan tedavi gördüğü İstanbul'da vefat etti. Karabük iş camiası AMCA'sını kaybetmişti.

Sandıklar açıldı Milletvekilleri belli oldu; AK Partiden Cumhur ÜNAL ve Niyazi GÜNEŞ, CHP’den ise Hüseyin Avni AKSOY seçimin kazanan isimleri olmuştu.

19 Kasım tarihinde gerçekleşen KARDEMİR A.Ş. nin Yönetim Kurulu toplatısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Kamil Güleç atanırken Mansur Yeke’de vekaleten Genel Müdür o k atanmıştı. Böylelikle KARDEMİR için yeni bir dönemin başlangıcına şahit olduk.

Son o k yakın bir tarihde Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesinin gerçekleştirdiği büyük çaplı operasyon sonucunda 35-40 kilo civarı uyuşturucu madde ele geçirilmişti.