Ak Parti Karabük İl ve İlçelerinde Belediye Başkan Aday Adayları arasında temayül yoklamasını bugün gerçekleştirdi.

Mahalli idareler seçimlerine bir kaç ay kala siyasi partilerde adaylarını tespit etmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Karabük İl Belediye ve ilçe belediye başkanlığı adaylığı için aday adayı olan isimler için bugün Karabük merkez spor salonunda temayül yoklaması yapıldı. Sabah saat 10.00 da başlayan yoklama saat 16.00 da sona erdi. Katılımın ise çok yüksek olduğu gözlendi.

İl Yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim  kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimi, mahalle başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, öncki dönem il başkanları ve milletvekilleri oy kullandılar.

Mevcut Milletvekilleri katılmadı. Ali Keskinkılıç'ın Ordu daki temayül yoklamasında görevli olduğu öğrenildi. Cem Şahin'in ise adil bir yarış olması için gelmediği salonda dile getirildi.

Derin Medya Gurububuz yayın organi, Karabük'ün RTÜK lisanslı yasal tek diğital televizyonu Derin Tv saat saatlerinden oylamanın bitimine kadar temayül yoklamasını takip etti. Oy kullanan  bir çok katılımcının yanısıra hemen hemen aday adaylarının tamamı ile röportajlar yaparak heyecanlarını izleyicilerine ulaştırdı.

İşte o görüntüler: