AK Parti önceki dönem Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, gazeteci Kazım Yılmaz’ın yapmış olduğu yayınlara ve canlı yayında yaptığı açıklamasına ilişkin bir basın açıklaması yayımladı.

Av. İsmail Altınöz yayımladığı basın açıklamasında, "Av. İsmail Altınöz'ü hedef alan yayınları yapanlar ve yaptıranlar yargı önünde hesap verecektir.

Gazeteci Kazım Yılmaz’ın “ Karabük  MÜSİAD Başkanı ve Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal ile  para karşılığı anlaşarak dönemin AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz'e saldırdım, onlara yönelik aldığım resim , mesaj vs, şaibeli ne kadar  yaptığım haber varsa Cengiz Ünal’dan aldım” ifadelerini tüm Karabük kamuyoyu ile birlikte öğrendik.

Karabük Doğru Haber ve Kazım Yılmaz’ın şahsımızla ilgili yıllardır sistematik olarak süregelen iftira niteliğindeki karalama haberleri; Karabük’te bunlarla fikir birliği içinde olanlarca gerek sahte hesaplardan gerekse gerçek hesaplardan yayarak şahsımıza karşı siyasi bir kumpas ve oyun oynandığını gördük. Toplum mühendisliği yaparak şahsımıza ve partimize itibar suikastı düzenleyenlerin ve bu kumpası yapanların tespiti ile gerekli cezayı almaları için bugün hem haberi yapanlar hemde yaptırdığı iddia edilenler hakkında Karabük Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuyoruz.

Gerekli kovuşturma ve soruşturma sonucunda en doğru kararı yargının vereceğine olan inancımız tamdır." ifadelerine yuer verdi.