Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 3. dönemi için hazırladığı projelerini kısa bir süre önce düzenlediği kalabalık toplantı ile kamuoyuna açıklamıştı.

Karabük Halkının nefes alması için düşünülen ve hazırlanan projenin bir an önce hayata geçirilmesi için tam gaz çalışmalar devam ediyor.

Çalışmaları yerinde gören birçok vatandaş ise, "Başkan yeni dönem için söz verdi ama bu hızla giderse seçimlerden önce sözünü yerine getirecek. Arı gibi çalışıyorlar. Kendisini hızlı çalışmasından ve sözünü tutma gayretinden dolayı tebrik ediyoruz" dediler.

Öte yandan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretinin ardından gündeme atılan ‘Kent Meydanı Millet Bahçesi olsun’ önerilerine ve ‘Burada camiye ihtiyaç yok’ iddialarına proje tanıtım töreninde yanıt vererek  bu iddialar ve Şehir Parkı Projesiyle ilgili ise şu açıklamaları yapmıştı; "Karabük’te meydan ile ilgili bir tartışma var. Meydan Millet Bahçesi olsun mu olmasın mı? Karabük Kent Meydanı herkesin gıptayla bakacağı bir proje. Türkiye’nin yayalaştırılmış en büyük meydanı. Dünyanın her yerindeki kent meydanları arkadaşların tabiriyle taş yığınıdır. Geçenlerde şehrimize gelen Bakan Bey ısrarla “meydanın yanına da bir cami gerekli” dediği halde milletvekillerimizden bir tanesi eli ile Yenişehir Camisini gösteriyor. Biz ise Karabük’e mutlaka bir Cuma Camisi gerekir diyoruz. Dünyanın bütün meydanlarının etrafında mutlaka bir ibadethane olur. Biz 30 Marta kadar Yenişehir Fidanlık bölgesindeki Şehir Bahçesini bitireceğiz. Tüm dostlarımı 30 Martta çay içmeye davet ediyorum. Milletvekillerine de biz bu işi yük etmiyoruz. Yapılmasını devlete, Çevre Bakanlığına ve diğer kurum bırakmıyoruz. Onları da buradan 30 Mart akşamı kek dağıtmaya davet ediyorum".

İŞTE ÇALIŞMALARI SÜREN ŞEHİR PARKI