Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, yeni atanan AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete bazı, belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı, Eski İlçe Başkanları, eski İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı, eski Kadın Kolları Yöneticileri, eski İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle ve Köy Temsilcileri de katıldı.

ZEYTİN DALI MI?

Öte yandan Altınöz'ün teşkilat başkanı olduğu il yönetimi ve eski il başkanı ile sürekli sürtüşen, ciddi ve ağır ithamlarda bulunan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın bu ziyareti onca yaşananlar sonrası Zeytin Dalı mı uzattı şeklinde yorumlandı. İstanbul, Ankara, Bursa gibi Büyükşehir belediye başkanlarının istifalarının talep edilmesi ve istifa etmeyenler ile ilgili o k'ta gereğinin yapılacağı açıklamaları yapılmıştı. Son o k Türkiye'deki tüm belediyelerde inceleme yapılacağı ciddi şekilde dillendirilmişti. Çaylı'nın bu ziyaretinin tam bu açıklamaların sonrasına rastlaması manidar o k değerlendirildi.

İLÇE BAŞKANI NEDEN YOK?

Ziyareti değerlendiren bazı çevreler ise, eğer bu sil baştan  yeni bir sayfa açılması için atılan adım ise, o zaman neden bu ziyarette Yenice İlçe Başkanı ve ekibi yok. şeklinde yorumlama neden oldu. Hatta bazı ak partililer İl Başkanı Altınöz'ün "Zeki Başkan madem iyi niyet ve yeni bir başlangıç sayfası olacak o zaman gelirken ilçe başkanım ile birlikte gel" şeklinde tavsiyede bulunmasının çok daha şık olabileceğine işaret ettiler.