Haber&Fotoğraf: Alparslan ERMİŞ
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Karabük İl Müdürlüğü’nde bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya; Karabük İl Müdürü Mustafa Aynacı ve AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar da katıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan sözlerine, Şemdinli’deki hain saldırıyı kınayarak başladı. Ceylan, şehitlere rahmet, yaralı da acil şifalar diledi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın çalışmalarıyla ilgili bilgileri basın mensuplarına aktaran Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük’te devam eden ve yapılması planlanan projelere de açıklama getirdi.
İl Başkanı Timurçin Saylar da yaptığı konuşmada terör olaylarına dikkat çekti. Ülkenin içinden geçtiği bu süreç de, dış destekli o k bölücü faaliyetlerin arttığını belirten Saylar, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünemeyeceğini vurguladı.
Toplantı yapılan açıklamaların ardından, soru-cevap şeklinde devam etti. Bakan Yardımcısı Ceylan, toplantının ardından İl Müdürlüğü binasından ayrıldı.