Safranbolu Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Fatma Danışman, Derin Haber internet sitemizin facebook canlı yayınına konuk oldu. Canlı yayında Sait Alıcı’nın sorularını yanıtlayan Danışman, 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerle ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Fatma Danışman seçim çalışmalarının güzel bir ortamda gittiğini belirterek, diğer parti adaylarıyla için de birer Safranbolu’nun değeri olduğunu söyledi.

Bir seçimlik harcanacak insanlar olmadığının altını çizen Danışman; “Mutlulukla seçim çalışması sürdürüyorum. Çok seviyeli çok saygılı birbirimizle karşılaştığımızda selamlaşarak, kucaklaşarak bir seçim çalışması yürütüyoruz. İnşallah 31’ine kadar da bu böyle devam edecek. Sonuçta Allah birimize nasip edecek. Önemli olan birbirimizi kırmadan, dökmeden projelerimizi anlatarak, yapacaklarımızı anlatarak, bu seçim dönemini tamamlamak.” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 10 yıldır Karabük Belediye Başkan yardımcılığı yapan Fatma Danışman göreve ilk başladığı zamanla şimdi gelinen noktanın aynı olmadığını söyleyerek; “İşin içinde yoğrulmak ve birebir problemlerle ilgilenmek, birebir insanları dinlemek, gerçekten çok büyük bir sabır, çok büyük güler yüz, hoşgörü isteyen bir iş. Bu da yıllar içinde işin içinde yoğrulmakla ediniliyor. Bazı işler sadece okulda eğitim a k bitmiyor. Çünkü siyaset dediğiniz, belediyecilik dediğiniz şey direk insanla birebir ilişkili bir şey. Bir matematiği yok. Her insan farklı. O yüzden tecrübe burada önemli hale geliyor. Benim burada vatandaş sunabileceğim en önemli şey hem 10 yıllık tecrübem hem bu 10 yılı Rafet Bey gibi marka bir belediyecinin yanında tamamlamış olmak.” dedi.