Eski Albaylardan, Ergenekon ve Balyoz davalarında yargılanan Dursun Çiçek'ten özür talebi

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Ergenekon ve Balyoz davaları başladığında Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in, ’Türkiye bağırsaklarını temizliyor´ diye açıklama yaptığını hatırlatarak, ’’Şimdi ona sormak istiyorum. Türkiye bağırsaklarını mı temizledi, yoksa FETÖ denen hain örgütün önünü mü açtı? Mutlaka hem şahsımızdan, hem bu kumpas davaları mağdurlarının ailelerinden, hem de Türk milletinden geçmişteki yanlış söylemleri nedeniyle bir özür borcu vardır”dedi.

CHP’li Çiçek, partisinin Karabük İl Başkanlığı ziyaretindeki açıklamasında Ergenekon ve Balyoz davaları başladığında Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in Adalet Bakanı olduğuna vurgu yaparak şöyle dedi:

“Şimdi duyuyoruz, işitiyoruz FETÖ ile CHP´yi aynı kareye getirmeye çalışıyor. Ben cezaevinden kendisi hakkında bir suç duyurusunda bulunmuştum. `Türkiye bağırsaklarını temizliyor´ diye bir açıklaması olmuştu Karabük´te. Aynı ifade Bülent Arınç´a da aittir. Şimdi ona sormak istiyorum. Türkiye bağırsaklarını mı temizledi, yoksa FETÖ denen hain örgütün önünü mü açtı? Mutlaka hem şahsımızdan, hem bu kumpas davaları mağdurlarının ailelerinden, hem de Türk milletinden geçmişteki yanlış söylemleri nedeniyle bir özür borcu vardır.” dedi

Haber:medyakarabuk.com