Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, il merkezinde genel aramalarını sürdürdü. Emniyet ekiplerinin yaptığı aramada şahısların yakalanmasına yönelik saha çalışmaları devam etti.

SAHA ÇALIŞMASINDA SUÇLU BİR KİŞİ YAKALANDI

Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri saha çalışmalarını sıklaştırdı. Yapılan çalışmalarda, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçlarından 15 yıl 7 ay hapis cezası ile yakalama kararı bulunan D.B.A. yakalandı.

Şahıs, yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. D.B.A isimli şahıs, anında cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine, faillerinin en kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkartılmasına ve suçluların rahat rahat dolaşmasına asla izin verilmeyeceğini, konu ile ilgili çalışmalar ve mücadelenin durmaksızın devam edeceğini bildirdi.