Ak Parti Bursa Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala hafta sonunda sessiz sedasız Karabük'e geldi.

Yaklaşık 3 yıl İçişleri Bakanlığı yaptıktan sonra 15 Temumuz süreci ardandan 2016 ağustos ayı sonunda görevden alındığı yada istifa ettiği belirtilerek bakanlık görevini bırakan eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala hafta sonunda Karabük'e geldi.

Safranbolu'yu gezdiği, Yenice Şeker kanyonunda kahvaltı yaptığı, Vali Aktaş'ın evsahipliğinde Zalifre konak'ta yenilen akşam yemeğinin ardından kentten ayrılan Efkan Ala'nın beraberinde üst düzey eski bir bürokrat ve henüz isimleri öğrenilemeyen iki kişi daha bulunduğu öğrenildi.

EFKAN ALA NEDEN SESSİZ SEDASIZ GELDİ

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın 3 günlük tatili fırsat bilip gezmek için mi yoksa özel bir ziyaret için mi geldiği bilinmiyor.

İddia  göre Ala ve beraberindekilerin Karabük Valisi Mehmet Aktaş'ın misafiri o k, sadece 3 günlük tatili fırsat bilerek gezi ve dinlenme amaçlı geldiği belirtiliyor.

Eski İçişleri Bakanı ve halen Ak Parti Bursa milletvekili olmasına rağmen, Efkan Ala'nın gelişinden özel ziyaret olması sebebiyle Karabük Milletvekilinin ve  Ak Parti Karabük İl Başkanı'nın  bilgisi olmadığı öğrenildi

Öte yandan Karabük Valisi Mehmet Aktaş'ın Efkan Ala'nın Karabük ziyaret sırasında fotoğraf alınmaması yönünde tasarrufta bulunduğu öğrenildi.