• DOLAR 32,59 %0.34
  • EURO 34,82 %0.20
  • ALTIN 2.513,38 %1.16
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.200 %0.99
  • ETHERIUM 3.054 %0.13
13°

Kbü Haberleri

kbü haberleri ve güncel kbü gelişmeleri, kbü ile ilgili tüm video, kbü fotoğrafları ve kbü haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Karabük Üniversitesi, yapılan anlaşma ile Karçel AŞ’nin tüm faaliyetleri sonucu oluşan karbondioksit ve sera gazı emisyonlarının envanterini hesaplayacak ve Avrupa...

KARABÜK

Başkan Elif Köse, Türker İnanoğlu’nun vefatı üzerine İstanbul Maslak’ta Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da düzenlenen anma törenine katıldı.

KARABÜK

Karabük’te üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu 100. Yıl mahallesi esnafları yaklaşık bin öğrenci ile iftarda bir araya geldi.

KARABÜK
KARABÜK

İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ozan Canyurt, Karabük'ün olumsuz bir şekilde ülke gündemine taşınmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi

KARABÜK

Karabük Üniversitesi (KBÜ) içerisinde oluşturulan Bocce Sahası, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık tarafından açıldı.

Genel

Karabük Üniversitesi'nde Afrikalı öğrenciler ile ilgili iddiaları sosyal medyaya taşıyan 8 kişi gözaltına alındı.

KARABÜK

HIV ve HPV pozitif vakalarının arttığı iddiasıyla hedef alınan Karabük Üniversitesine (KBÜ) bazı sivil toplum kuruluşlarından (STK) destek açıklaması geldi.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Dil ve Sanat Kulübünün organize ettiği iftar programında bin öğrenci ile bir...

KARABÜK

KBÜ, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış olduğu iddialarını yalanladı.

KARABÜK

Rafet Vergili, son günlerde Karabük Üniversitesi'nin sadece olumsuz haberlerle ve skandallarla anılmasından derin üzüntü duyduklarını belirtti.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Özbekistanlı öğrencilerle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.