• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.600 %-2.15
  • ETHERIUM 3.042 %-1.79
16°

Ovacık Haberleri

ovacık haberleri ve güncel ovacık gelişmeleri, ovacık ile ilgili tüm video, ovacık fotoğrafları ve ovacık haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

AK Parti Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için gerekli görüşmelere başladıklarını belirtti.

KARABÜK

Karabük’ün Ovacık ilçesinde yaşayan Kezban Şahin (64) tek aday olarak katıldığı seçimde 3 dönemdir muhtarlık yapan eşinden görevi devraldı.

KARABÜK

Karabük’ün Ovacık ilçesinde dere yatağına düşen hamile inek AFAD ekipleri tarafından kurtarılırken, inek hipotermi geçirmesin diye ateşle ısıtıldı.

KARABÜK

31 Mart 2024 yerel seçimlerini zaferle sonuçlandıran Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Karabük Merkez İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

KARABÜK

Ovacık ilçesinde gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti adayı Ahmet Şahin, büyük bir başarı elde ederek ilçenin yeni belediye başkanı seçildi.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili Ovacık ilçesinde temel atma programına katıldı.

KARABÜK

Karabük'ün Ovacık ilçesinden gelen hemşehriler, geleneksel iftar buluşmasında bir araya geldi.

KARABÜK

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, dün akşam kentteki Ovacıklılarla iftarda buluştu.

KARABÜK

Halil Aydın ve Ahmet Tam, ilçenin köylerinden birinin mezarlığının yolunun yapılmadığı gerekçesiyle yapılan eleştirilere yanıt verdi.

KARABÜK

Cem Şahin, zaman zaman “Ovacık ilçesine yatırım yapılmadı” sözlerine şahit olduğunu belirterek, bu durumu “insanların aklıyla alay etmek” olarak değerlendirdi.

KARABÜK

Karabük’ün Ovacık ilçesinde bir karaca cep telefonuyla görüntülendi.

KARABÜK

AK Parti'nin Ovacık Belediye Başkan adayı Ahmet Şahin, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerin favorisinin kendileri olduğunu belirterek seçim vaatlerini açıkladı.