• DOLAR 32,35 %0.31
  • EURO 35,13 %-0.04
  • ALTIN 2.310,25 %1.44
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.390 %2.61
  • ETHERIUM 3.560 %2.74
14°

Kbü Haberleri

kbü haberleri ve güncel kbü gelişmeleri, kbü ile ilgili tüm video, kbü fotoğrafları ve kbü haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


Genel

Karabük Üniversitesi'nde Afrikalı öğrenciler ile ilgili iddiaları sosyal medyaya taşıyan 8 kişi gözaltına alındı.

KARABÜK

HIV ve HPV pozitif vakalarının arttığı iddiasıyla hedef alınan Karabük Üniversitesine (KBÜ) bazı sivil toplum kuruluşlarından (STK) destek açıklaması geldi.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Dil ve Sanat Kulübünün organize ettiği iftar programında bin öğrenci ile bir...

KARABÜK

KBÜ, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış olduğu iddialarını yalanladı.

KARABÜK

Rafet Vergili, son günlerde Karabük Üniversitesi'nin sadece olumsuz haberlerle ve skandallarla anılmasından derin üzüntü duyduklarını belirtti.

KARABÜK

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Özbekistanlı öğrencilerle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

KARABÜK

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarını yalanladı.

KARABÜK

KBÜ, “Demiryolu Eğitim Kurumları Yönetmeliği Güncelleme, Demiryolu Eğitim Kurumları Yetkilendirme ve Eğitim Müfredatı Değerlendirme Çalıştayı” başladı.

KARABÜK

KBÜ'de enerji alanında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve gelecek projeleri planlamak amacıyla “Temiz, Erişilebilir ve Güvenli Enerji Toplantısı” düzenlendi.

KARABÜK

KBÜ'lü Dr. Mustafa Polat'ın "Readiness, resilience, and engagement: Analyzing the core building blocks of online education" başlıklı makalesi Education and...

KARABÜK

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından "Woman ın Business” konferansı düzenlendi.

KADIN

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.