• DOLAR 32,52 %0.19
  • EURO 34,77 %0.06
  • ALTIN 2.490,26 %1.14
  • BİST100 9.525 %-0.06
  • BITCOIN 62.845 %2.08
  • ETHERIUM 3.040 %0.65
14°

Safranbolu haber Haberleri

safranbolu haber haberleri ve güncel safranbolu haber gelişmeleri, safranbolu haber ile ilgili tüm video, safranbolu haber fotoğrafları ve safranbolu haber haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Safranbolu Belediye Başkan Adayı Hakan Peker'e Destek İçin Safranbolu'ya Geliyor.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ikinci kez kazandığı seçimler sonrası yenilmezliğini ilan etti. Köse artık siyasi bir güç olduğunu tescilledi.

Politika

İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı sanatçı Hakan Peker, seçilir seçilmez "ucube" olarak nitelendirdiği belediye binasını değiştireceğini iddia etti.

KARABÜK

CHP Yenice, Yortan ve Safranbolu Adaylarını Resmen Açıkladı. Elif Köse Resmen Aday

GÜNCEL

Hafta sonu bir kişinin öldüğü trafik kazasında sürücü suçlu bulundu. Alkollü sürücünün cezası da onandı. İşte detaylar…

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, katıldığı canlı yayında, Elif Köse'nin Safranbolu'da yeniden kazanacağını iddia etti.

Asayiş

Kendisine ait araç ile geçtiğimiz günlerde kaza yapan ve aracının altında kalan ünlü lokumcunun ehliyetine 2 yıl el konulduğu iddia...

KÜLTÜR - SANAT

Dünya Miras Listesi’nde yer alan Safranbolu’da kurumaya yüz tutmuş 350 yıllık ağacı heykele dönüştürme işlemi başarıyla tamamlandı.

Haberde insan

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde dün gece saatlerinde trafik kazası yaşandı. 25 yaşında genç, hayatını kaybetti.

KARABÜK

UNESCO tarafından Dünya Miras Listesi’nde yer alan Safranbolu’da yıldönümüne özel etkinlikler yapılacak. Belediye tarafından etkinlik takvimi açıklandı.

Haberde insan

Safranbolu’da bir yeni sosyal duyarlılık projesine daha imza atıldı. Belediye Başkanı Köse’nin katılımıyla uygulama hayata geçirildi.

KARABÜK

Medya organlarında birkaç gündür Safranbolu turizmi hakkında haberler dolaşıyordu. TSO, konuya ilişkin açıklama yapmak zorunda kaldı.