63 yaşındaki Faruk Küçük Giresun ilinde anjio olduktan sonra,bypass kararı verildi. Küçük yaptığı araştırma sonunda kendini Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Caner Arslan ve ekibine teslim etti.

By pass  o k eski sağlığına kavuştuğunu belirten Faruk Küçük "Yaptığım araştırmada hem hastane o k, hemde hocamızın ününü öğrendim ve By pass ameliyatımı Karabük Özel Medikar hastanesinde olmaya karar verdim. Şimdi turp gibiyim. Başta Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Caner Arslan ve Op.Dr. Hasan Öner hocalarıma, ameliyathane, 5.kat ve tüm Hastane personeline çok teşekkür ederim. İyiki gelmişim burada bypass olmuşum. Bölge insanı bu hastanenin ve hocalarmızın kıymetini bilmeli” dedi.

4 damarına by pass yaptıklarını belirten  Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Caner Arslan ”Hastamız Giresun'da anjio olmuş,anjiyo sonrası 4 damarının tıkalı olduğu ve by pass yapılmasını söylemişler. Faruk bey de bizde olmaya karar vermiş. Başarılı bir ameliyat oldu. Bundan sonraki yaşantısında sağlıklı ve uzun ömür dileriz” dedi.