İ. Hakkı Özcan Sokakta hizmete verecek olan Yapı Kredi Bankası Şube Müdürü Erdem, Safranbolu’da görev yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, UNESCO Dünya Miras Listesinde bulunan bir kentte görev yapmak bana ve arkadaşlarıma mutluluk verecek. Bu gün Sayın Belediye Başkanımızı ziyaret ederek tanışmak ve kendisinden Safranbolu hakkında bilgi alma fırsatımız oldu. Kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Aksoy ise öncelikle değerli Müdürümüzün nazik davranışından dolayı teşekkür ediyor, kendilerine Safranbolu’muza hoş geldiniz diyorum” dedi.

Son dönemlerde bazı bankaların şubelerini kapatmalarına karşın Yapı Kredi Bankasının Şube açmasının Safranbolu’ya olan güvenin tam olduğunun kanıtıdır şeklinde konuşmasını sürdüren Başkan Aksoy; “ Bu vesile ile de başta Şube Müdürümüz olmak üzere tüm Yapı Kredi Bankası Yönetimine teşekkür ediyorum. Bununla birlikte hizmete yeni açtıkları binanın yeri de bizim geliştirmeyi düşündüğümüz caddenin üzerinde. Şüphesiz ki bu yeni şube bizlerin o caddeyi güçlendirmemiz anlamında bir ivme kazandıracaktır. Ben yeniden Safranbolu’muza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.