Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u Makamında Ziyaret Etti.

Beraberinde Eğitim Genel Sekreteri Ferhan Öner, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Başkan Aksoy’u ziyaret eden Değirmenci ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi; “ Daha önceden bildiğimiz, tanıdığımız ve yaptığı hizmetlerle gurur duyduğumuz Sayın Belediye Başkanımıza bir ziyarette bulunmak isterdik. Sağ olsunlar bizleri konut ettiler” dedi.

Çelik – İş Sendikasının Karabük için olmazsa olmazlardan birisi olduğunu ifade eden Değirmenci şöyle konuştu:

Karabük emeğin başkenti. Çelik İş Sendikası da kuruluşu olan 1965 yılından bu yana emeğin yanında. Bundan böyle de bizler her daim Karabük ve Safranbolulu kardeşlerimizin yanlarında olacağız. Hali hazırda gönülden gönüle giden bir yol var. Bu nedenle sizlerin hem söz sahibi olduğunuza inanıyor hem de desteklerinizi bekliyoruz. Yine sizin çalışmalarınızda bizlere görev düşüyor ise destek vermeye de hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bu vesile ile bizlere zaman ayırdığınız için teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kaya da, “ Demir Çelik Fabrikalarının Karabük’ü Karabük yapan yegane kuruluş. Demir Çelikte temsil kabiliyeti noktasında Çelik –İş Sendikasını durumu malum. Gönül bağımız var dediniz. Evet, gönül bağımız var. Bizler sizlerle birlikte güçlüyüz ve birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.  Ben yeniden ziyaretiniz için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise, Kardemir’in bu bölge için nefes olduğunu söyledi.

Karabük’ün can damarı olan Kardemir’in başarısının sırrının da yegâne sebebinin çalışanlarının mutlu olmasından kaynaklandığını kaydeden başkan Aksoy; “ İş yerlerinde huzur içerisinde çalışma ortamından kaynaklanıyor. Bununla birlikte de dünya standartlarında üretim olmasıdır. Karabük’ümüz yakın geçmişte ne yazık ki huzursuz bir durum yaşadı. Bu ortamı birlik beraberlik içerisinde hep beraber siyasetçileri ile idarecileri ile huzura kavuşturduk. Bu konuda Kardemir’,in yanı sıra Çelik –İş Sendikamız da çok yoğun gayret gösterdi. Şöyle bir baktığınızda o zor günlerden bu günkü huzurlu günlere gelinmesinde gerçekten mutluluğunu yaşıyorum. Bununla birlikte Sayın Genel Başkanın göreve gelir gelmez Karabük’e gelerek bütün kurumları tek tek ziyaret ediyor olması, burası ile olan muhabbetini daha da pekiştirmektedir. Yine Karabük Sporumuzun da destekleriniz ile birlikte çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Ben bu vesile ile ziyaretinizden dolayı hem şahsınıza hem de yönetimdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, sizlere güven duyduğumuzu ifade ediyor, başarılar diliyorum” dedi.