AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, kent genelinde devam eden ve başlayacak olan kamu yatırımları ile ilgili bilgiler vererek, devletin bütün kademeleri ile dimdik ayakta olduğunu belirtti.
Saylar sözlerine şu şekilde devam etti;
“İşkur İl binası ihale aşamasına geldi ve Kasım ayında ihaleye çıkacak. Tapu Müdürlüğü binasının ise mimari projesi bitti fiziki açısından proje üzerinde değişiklik yapılıyor. Oda Kasım ayında ihaleye çıkacak. Öğlebeli mahallesinde devam eden Gençlik merkezimiz yüzde 95 seviyelerinde. SGK ve Milli Eğitim Müdürlükleri binaları bitti ve son rötuşları yapılıyor. Safranbolu’da yer alan Aldeğirmen barajının projesi Kasım ayında ihaleye çıkıyor. Safranbolu Akçu bölgesinde dere ıslah çalışmaları de aynı şekilde ihalesi Kasım ayında çıkıyor. Seçim zamanında vermiş olduğumuz projelerin içinde başlamayan hiçbir işimiz yok. Keltepe kayak merkezi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Müteahhit teleferiğin bulunduğu alanda beton atma çalışmaları yapıyor. 2017 kışına biter diyorduk ama gelecek sene sonuna doğru tamamlanacak. Karabük’ün değerlerine sahip çıkacağız ve bunları bilmemiz lazım. Elimizdeki değerlerimizin üzerine daha çok değer katmak için çalışıyoruz.

‘KİMSE BİZLE UĞRAŞAMAZ’
Devletin bütün kademeleri ile bu ülke dimdik ayakta. Vatandaşlarımız kesinlikle yatırım yapmaya devam etsin. İnşaatçısı, sanayicisi, imalatçısı hiç kimse yatırımdan geriye kalmasın. Eskiden 7 düveldi şimdi 70 düvel bizle uğraşıyor. 15 Temmuz’u gerçekleştiremediler, şimdi ekonomimizi bozmaya çalışıyorlar. Bizim ekonomiyi bozmaya çalışırken, Avrupa’nın ekonomisi kalmayacak. Ulus rası firmalar notumuzu kırdı, şunu kırdı, onlar kendilerine baksın. Batmış bir Yunanistan’ın ekonomisini iyi gösterip yatırım yapılabilir diyen Moodys, Türkiye’ye yatırım yapılmaz diyorsa, hadi oradan kendi işinize bakın diyoruz. Bu ülkenin devleti ve milleti ile güçlüdür. Kimse bizle uğraşamaz. Ekonomimizi güçlendirerek ülkemizi savunmaya hazır millet vardır.”
Başkan Saylar ayrıca, Çevre yolunun projelerinin Karayolları bölge Müdürlüğü tarafından planlama ve projesinin bitirildiğini ve onaylanarak şuan Bakanlıkta ve ihale edilerek 2017 yatırım programına alınacağını da sözlerine ekledi.