Seçim ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Kastamonu’yu ziyaret eden Tolga Atıcı’yı burada Türkiye Hentbol Federasyonu eski As Başkanı Bilgehan Çapraz’ın da aralarında olduğu kalabalık bir grup karşıladı. Bu arada eski milli hentbolcu Altuğ Taşdemir de, Tolga Atıcı’nın ekibinde yer aldı.
AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık’ı ziyaret eden Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Adayı Tolga Atıcı, yaptığı görüşmelerde, başkan seçilmesi halinde hangi projeleri hayata geçirmeyi planladığını anlattı.
Erzurum’dan sonra hentbol sporunun Anadolu’daki önemli merkezlerinden biri olan Kastamonu’da da gördüğü ilginin kendisi ve ekibi için moral kaynağı olduğunu belirten Tolga Atıcı, “Ankara'daki üst düzey temaslarımızın ardından önce Erzurum'da, şimdi de Kastamonu'da müthiş bir destek gördük. Yıllardır biriktirdiğimiz hentbol bilgi ve tecrübemiz ile Türk hentbolunu ayağa kaldıracağız, Özellikle hentbolun içinden gelen ve bizleri tanıyan arkadaşlarımızın desteğini arkamızda görmek sevindirici Milli Hentbolcumuz Altuğ Taşdemir ile Kastamonu’dayız hep birlikte hentbolu hakkettiği yere getireceğiz” diye konuştu.