Dünya motivasyon lideri o k bilinen Kişisel Gelişim Uzmanı Doç. Dr. Ali İlseven ve çırakları Mustafa Demir, Özgül Gülmez’in sunumlarıyla “Kampüs Show” programının bant yayını Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Önümüzdeki haftalarda Beyaz TV’de yayınlanacak yeni programın konukları Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, öğrencilik döneminden bu günlere gelene kadar olan başarı sürecini anlatırken öğrencilere önemli tavsiyelerde de bulundu.

Programın diğer konukları ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Safranbolu ve İstanbul’dan iş adamı Yakup Torun oldu. Programda ayrıca 2014 yılında kurulan ve kısa sürede geniş dinleyici kitlesine ulaşan Karadeniz müzik grubu İmera da yer aldı.

Başarının ele alındığı programda konuklar öğrencilik hayatlarından kesitler sunarak başarı hikâyelerini öğrencilerle paylaştı. Konuklar başarılarını anlatırken öğrencilerden azimli olup, sürekli ve düzenli çalışmalarını istedi. Programda, sohbetin yanı sıra Grup İmera’nın seslendirdiği Karadeniz şarkılarıyla öğrencilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuldu.

Program öncesi öğrencilerle iletişim ve başarı konulu söyleşi

Kampüs Show “Bir Usta Bir Çırak” programının öncesinde Kişisel Gelişim Uzmanı Doç. Dr. Ali İlseven ve Eğitmen Şerife Kalkan öğrencilerle 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda bir araya gelerek iletişim ve başarı konusunda söyleşi gerçekleştirdiler.

Eğitmen Şerife Kalkan iletişim, kelimelerin önemi, iletişimde kalibrasyonun etkileri, göz hareketleri gibi konular hakkında Doç. Dr. Ali İlseven de başarı konulu söyleşisini gerçekleştirdi.