Karabük Üniversitesi’nde FETÖ’den tutuklanan KBÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü eski Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Öksüz’ün Bank Asya’da ki hesabında 1 milyon 511 bin lira olduğu ortaya çıktı. 
FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminde kilit ailesi olan ‘Öksüz’lerin Bank Asya’da bulunan paraları ortaya çıktı. Hala aranan ve FETÖ'nün ‘hava kuvvetleri imamı’ olduğu iddia edilen Adil Öksüz’ün ailesinin banka hesaplarında milyonlar çıktığı iddia ediliyor.
İddia göre Silahlı Terör Örgütü lideri Fetullah Gülen’in talimatıyla Bank Asya’yı kurtarmak için himmet paraları 5 bin akademisyen üzerinden bankaya gönderildi. Bu süreç de Bank Asya’ya 5 milyarın üzerinde para yattı.

ÖKSÜZ’LER MİLYONER ÇIKTI

Darbe girişiminin ‘kara kutusu’ o k adlandırılan FETÖ’nün firari imamı Adil Öksüz ve ailesinin Bank Asya’daki milyonluk hesapları ortaya çıktı. Kendi hesabında 1 milyon 147 bin lira, eşi Aynur Öksüz'ün hesabında 894 bin lira bulunan Adil Öksüz’ün Karabük Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü eski Bölüm Başkan Yardımcısı olan kardeşi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Öksüz’ün hesabında ise 1 milyon 511 bin lira bulunduğu belirlendiği iddia ediliyor.