Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Sağlık-Sen üyeleri, devlet hastanesinde çalışma saatlerinin fazlalığı ve yönetimin çalışan yönelik tutumlarını acil servis önünde çadır kurup, çalışan enerji içeceği dağıtarak protesto etti. 
Sağlık-Sen Karabük Şubesi Yönetimi, Safranbolu Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde toplanarak, hastane yönetimine tepki gösterdi. Artan hasta sayısı ile birlikte sağlık çalışanlarının mesai sürelerinin de uzadığını belirten sendika üyeleri, acil servis önüne çadır kurup, çalışan enerji içeceği dağıttı. Sendika adına basın açıklaması yapan Ümit Topçuoğlu, çalışma sürelerinin fazlalığına dikkat çekerek, "Her şeye rağmen çalışanlarımız hizmeti tek bir gün dahi aksatmadan kalite ve standartları en üst seviyede tutmaya çalışmaktadırlar. Özveriyle çalışan personele rağmen hastane yönetimi sorun çözüm üretmek yerine, yaptıkları iş ve söylemlerle çalışan memnuniyetini düşürmektedirler. Son zamanlarda hastane idaresi tarafından çalışan karşı yanlış tutum ve davranışlardan bir tanesi acil serviste yaşanmıştır. Nöbetin yoğun geçtiğini teslim defterine yazan sağlık personelinin beyanında kasıt arayan idare, çalışanlardan savunma istemiştir. Bir diğer olay ise hasta nakil ambulans ekibi dinlenme odasının boşaltı k hekim dinlenme odası yapılmasıdır. Ayrımcılık yapılan bu tür olaylar çalışma barışını bozmaktadır. İdareciler hükmeden değil hizmet eden olmalıdır" dedi.
Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Şelçuk Taşyapar ise hastane idaresinin yaptığı oda düzenlemesinin ardından mağduriyetin giderilmesi için hastane bahçesine çadır kurduklarını söyleyerek, mağduriyetin giderilmesini talep ettiler.