Yavuzer ziyarette yaptığı konuşmada;  “ Tarihi ve doğal ve güzellikleri ile ülkemizin ve dünyanın nadide şehirlerinden birisi olan Safranbolu’muz,  gerçekten hak ettiği değeri Belediye Başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy ve ekibi ile görmektedir.  Korumacılık anlamında, yapılan hizmetler anlamında  çok güzel ve başarılı çalışmalar ile Safranbolu’yu her daim el üstünde tutan Belediye Başkanımıza biz bu anlamda minnettarız. Bizleri kabul ettiği için kendilerine teşekkür ediyor, ihtiyaç duyulduğu anda yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise; AK Parti Safranbolu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten çok memnun kaldığını belirterek; “ Öncelikle kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Güzel temennileri beni çok mutlu etti. Bizim amacımız şehrimizi her daim bir üst sıraya çıkartmaktır. Bu anlamda da çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.

Ak Partinin hiçbir seçimde oy kaygısı yaşamadığını kaydeden Aksoy, kendilerine yapılan hayır dualarının her şeyin üstünde olduğunu, bu dua ve destekler ile gerek ülke gerek Safranbolu bazında çok büyük hizmetlere halk ile birlikte imza attıklarını, bununla birlikte hizmet anlamında çalışmaların her zaman bir öncekinden daha şevk ve azimle devam ettirmeleri gerektiğini kaydetti.