Kalabalık bir taraftar gurubu Başkan Aksoy’u ziyaret ederken Safranbolu Mavi Ateş Tribün Lideri Abdullah Aydoğan, “Safranbolu Belediye Başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy’un koyu bir Kardemir Karabük Spor taraftarı olduğunu biliyoruz. Bunun yanında maç gençlerimizin rahatça gidebilmeleri adına da kendileri araç tahsis ediyorlar.  Bu gün ise yine Safranbolu gençlerine kombine konusunda destek oluyor ve kartlarımız teslim ediyorlar. Biz Safranbolu gençleri o k Sayın Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır, sağ olsunlar. İnşallah Karabük Sporumuz ile birlikte çok daha güçlü olacağız” dedi.

Başkan Aksoy ise “Karabük’ümüzün en önemli değerlerinden birisi de Kardemir Karabük Spordur” dedi.

Safranbolu o k bu önemli değere sahip çıktıklarını söyleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; Ben farkındayım ki takımımız hangi ligde olursa olsun daima arkasında oldunuz. Yine biliyorum ki hem içerde hem dışarıda yağmur, çamur, kar demeden cefa çektiniz. Ben öncelikle Safranbolu’da ikamet edip Karabük Sporu yalnız bırakmadığınız için öncelikle sizleri kutluyorum. Bu kapsamda bizler Safranbolu Belediyesi o k bir tribün oluşturmak istedik. Safranbolu’da oturan Mavi Ateş Taraftarına 90 adet kombine alık. Bunun yanında maraton tribününde de komple Safranbolulular o k dolduracağız. Hem personelimiz hem esnafımız, gençlerimiz tribündeki yerini alacak. Karabük Spor bizim en önemli gurur kaynaklarımızdan birisi” şeklinde konuştu.

Tribünde gelişen bazı olaylardan dolayı taraftarın takımından ayrı kaldığını ancak takımımıza yeniden kavuştuğumuzu ifade eden Başkan Aksoy; “ Sevgili gençler sizlerden de istirham ediyorum, takımımızın sonuna kadar arkasında duralım. Ancak kurallar çerçevesinde duralım. Safranbolu olgunluğunu tribünlerde yansıtalım. Ben inanıyorum ki bizler takımımızı desteklediğimiz sürece takımımız da bizleri sevindirmeye devam edecektir. Değerli gençler ben yeniden sizlere takımımıza sahip çıktığını için teşekkür ediyor, Safranbolu’nun Kardemir Karabük Sporun arkasında dim dik durmaya devam edeceğini belirtmek istiyorum” dedi.