Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “Öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Gazetecilik basın halkı doğru yönlendirme çok fedakârca yapılan meslek olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın doğru bilgiyi elde edebilmeleri sizin gayretlerinize bağlı Şimdiye kadar da Karabükümüzün hak ve menfaatlerini koruma adına dürüstlük adına halkımızı bilinçlendirme ve bilgilendirme adına göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra yine Karabükümüzün ve ülkemizin hak ve menfaatlerini sizlerle birlikte en iyi şekilde koruyarak şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya: “ Komisyon çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Biz Mayıs ayında genel kurul yapmıştık. Yeni bir yönetim oluşturduk. Hayırlı olsun ziyaretine gelemedik. 15 Temmuz’da darbe girişimi oldu malum sizin çeşitli komisyonlarda görev alıyor ve sık sık yurt dışına çıkıyorsunuz. Bugüne nasip oldu .

kabulünüzden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “Öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Gazetecilik basın halkı doğru yönlendirme çok fedakârca yapılan meslek olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın doğru bilgiyi elde edebilmeleri sizin gayretlerinize bağlı Şimdiye kadar da Karabükümüzün hak ve menfaatlerini koruma adına dürüstlük adına halkımızı bilinçlendirme ve bilgilendirme adına göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra yine Karabükümüzün ve ülkemizin hak ve menfaatlerini sizlerle birlikte en iyi şekilde koruyarak şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Milletvekili Uysal ayrıca, 15 Temmuz akşamı Karabük basın mensuplarını halkımızı bilinçlendirmeleri ve darbeye karşı çıkmaları konusunda göstermiş oldukları duyarlı hareketten dolayı teşekkür ettiğini belirterek: “15 Temmuz sonrası tutmuş olduğumuz demokrasi nöbetlerinde sabah kadar vatandaşlarımızla birlikte meydanlarda yer a k vatandaşlarımızı dinç tutma adına göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı da ayrıca şükranlarımı arz ediyorum. Allah birliğimiz beraberliğimizi bozmasın diyorum. Ben tekrardan yeni yönetimimize başarılar diliyorum sizler aracılığıyla da Karabüklü hemşehrilerime saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum.” dedi.