ÇAYLI KRİZİ DEVAM MI EDİYOR?

Ak Parti Yenice ilçe teşkilatında değişikliğin ardından sular durulmuş gibi görünürken, bazı çevrelerde krizin hala daha devam ettiği ifade ediliyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Karabük Milletvekili Prof. Dr Burhanettin Uysal’ında kısmen içinde olduğu, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve Ak Parti Yenice tabanı arasında çıkan anlaşmazlıklar ve tartışmalar sonunda Yenice ilçe teşkilatında değişiklikle sonuçlanmıştı.

Yılmaz Kırık başkanlığında yeni oluşturulan Yenice ilçe teşkilatı çalışmalarına devam ederken, Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile bir türlü barışıklığın sağlanamadığı ifade ediliyor.

Yenice’de ilçe teşkilatına ait farklı yerlerde 3 tane daire olmasına rağmen Yılmaz Kırık ve ekibi bir süredir toplantılarını Orman İşletmeye ait toplantı salonunda yapıyorlar.

İlçe Başkanı Kırık konu ile ilgili Haber Merkezimize yaptığı açıklamada halen mevcut 3 adet yerin küçük ve uygun olmaması nedeniyle yeni geniş bir yer tuttuklarını, tadilat ve boya işleri biter bitmez yeni yerlerinde toplantılarını yapacaklarını belirtti.

Öte yandan Yenice Ak Parti tabanındaki bazı partililer ise yılbaşına kadar kiraları ödenmiş 3 tane yer bulunmasına rağmen Yılmaz Kırık ve ekibinin neden böyle bir yolu seçtiklerini anlayamadıklarını, bunun israf ve partiye ek külfet getireceği noktasında eleştirilerde bulunuyorlar.

Diğer yandan geçtiğimiz hafta sonu Ak Parti Yenice tabanında tekrar birlik ve beraberliğin sağlanması, kırgınlıkların giderilmesi için Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın Çıra Pazarı’nda düzenlediği kahvaltıya ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kollarından bazı kişilerin neden katılmadığı, İl teşkilatı da dahil partinin bazı etkili ve yetkili kişilerin katılınmaması şeklinde tavsiyelerde bulunup bulunmadıkları merak konusu oldu.