Karabük'te görev yaptığı süre içerisinde herkesimin taktirini kazanan ve halkın gönlünü feth eden sevilen Emniyet Müdürü Serhat Tezsever'in bukez de akşam saatlerinde eşi kalp krizi geçirdi.

Geçtiğimiz günlerde annesi kalp krizi geçirmiş ve yaklaşık 10 gün Karabük araştırma hastanesinde yoğun bakımda tutulduktan sonra dün Bursa Valisi izzettin Küçük'ün de araya girmesi ile Uludağ Üniversitesi Hastanesine ambulans helikopter ile sevk edilmişti.

Anne üzüntüsü yanına son çıkan Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Karabük Emniyet Müdürlüğü görevinden polis baş müfettişliği görevine atanmanın burukluğu ve üzüntüsü de eklenmişti.

Yarın saat 14:00 da Kent meydanında sevenleri ile vedalaşarak Karabük'ten ayrılmayı planlayan sevilen Müdür Serhat Tezsever Bukez de ikinci bir haber ile sarsıldı.

Emniyet Müdürü Serhat Tezsever'in eşinin akşam saatlerinde Bursa'da kalp krizi geçirdiği ve acil hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Tezsever'in eşinin durumunun ağır olduğu, hastanenin tüm imkanlarının kullanı k tedavi altına alındığı öğrenildi.

Karabük Derin Haber o k Sayın Tezsever Müdüre Geçmiş olsun. Allah hem annesine hem eşine acil şifalar versin.