Safranbolu Muhtarlar Derneği Ana Merkezde Bulunan  yeni bürosuna geçerken Başkan Aksoy’da hem hayırlı olsun hem de Muhtarlar Gününü kutlamak amacı ile ziyarete gitti.

Dernek Başkanı Şahin Yavuz başta olmak üzere tüm Yönetimin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy;  Dernekleşmiş olmanın ve güç birliği yapabilmeni çok önemli olduğunu dile getirirken ; “ Bunu Safranbolu’da kırmadan, çekişmeden. Münakaşaya yer vermeden sürdürdüğünüz herkesin malumu.  Yine Safranbolu’da hizmet noktasında ne zaman ihtiyaç duyulsa sadece dernek başkanımıza bir alo dediğimizde herkes bir yerde toplanabiliyor” dedi.

Cuma günü Orman ve Su İşleri Bakanımız ile Çevre ve Şehircilik Bakanımızı ağırlayacağımızı kaydeden Başkan Aksoy “ Yaklaşık bir aydır neredeyse her hafta bir Bakanımızı ağırlıyoruz. Bu Karabük ve bizler için gerek hizmetlerimizi anlatma gerekse hizmet alma noktasında hizmetleri daha hızlı alma konusunda olumlu dönüşleri oluyor.  İnşallah balkanlarımızdan güzel haberler alacağız. Ben bu vesile ile hem geçtiğimiz günlerde ilkini kutladığımız muhtarlar gününüzü kutluyor, yeni büronuzun hayırlı olmasını temenni ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin yavuz ise, “ Zor günlerden geçen ülkemizde birlik ve beraberliğin en üst seviyelerde olmasından bizlerde mutluluk duyuyoruz. Bu bağlamda ülkemiz adına yapılacak her hizmette, eylemde en önde yer almaya devam edeceğimizi de bildirmek isterim. Bu vesile ile ben de dernek yönetimim ve kendi adıma Sayın Başkanımıza Safranbolu’muza yaptığı önemli hizmetler, projelerden  ve bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Aksoy derneğe Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezinde yapılan Rölyef Tablo hediye etti.