SAKEM’de kurs veren 40 öğretmenin katılımı ile gerçekleşen ve alanında uzman olan hocalar tarafından verilen eğitim seminerinin bu günkü ayağında Lider Bir Öğretmen Olabilmek söyleşisi ile Yard. Doç. Dr. Ramazan Cansoy ile 21. YY.’ da Eğitim Anlayışı ve Sınıf Yönetimi söyleşisi ile Doç. Dr. Ali Çağatay Kılınç yer aldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un da katılımı ile gerçekleşen seminerlerin sonunda SAKEM Koordinatörü Münevver Esen Usta Öğretmenlere sertifikalarını verirken, “ Sayın başkanımıza Safranbolu ve ev hanımlarına sağladığı bu güzel hizmet için teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Aksoy ise; “ Eğitimin çok önemli olduğunu ve SAKEM’de eğitmenlerimize bu güzel seminerleri veren hocalarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Aksoy şöyle devam etti; “ Hayat yolunu bir müddet almış ve ben bir şeyler daha öğreneyim de biraz daha kaliteli yaşayayım diyen insan eğitim verdiğimiz bir yer SAKEM. Buradaki eğitmenlerimizin işi sadece iki saat boyunca ders anlatıp sonra çıkıp gitmek olmadığını kendileri de bilmekteler. Biz aynı zamanda terapist, aynı zamanda da kaliteli zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Yine buraya gelen insanların sosyalleşmelerine imkan sağlıyoruz. Bir de değerler aktarıyoruz. Benim düşüncem ve gördüklerim insanlar buraya geldikten sonra bireysel hayatlarını çok güzel değişiklikler oluyor. Bu nedenle SAKEM’i seçiyorlar.”

Başkan Aksoy konuşmasının sonunda eğitimlerin devam edeceğini SAKEM’e destek veren güvenen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Aksoy, Yard. Doç. Dr. Ramazan Cansoy ve Doç. Dr. Ali Çağatay Kılınç’a teşekkür belgesi ile Kağıt Rölyef tablo hediye etti. Katılımcı sertifikaları takdim edildi.