Bakan Veysel Eroğlu ve protokol üyelerini, Belediye binası önünde Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, birim müdürleri ve birim sorumluları karşıladı. Belediye bandosu tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, makamda ilk o k şeref defterini yazdı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vergili, hükümetin siyasi fark gözetmeksizin tüm Belediyelere eşit dağılımda bulunduğunu, bu sayede çok rahat çalıştıklarını ve yatırımlarını gerçekleştirdiklerini söyledi. Karabük’teki yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Vergili, Karabük ve Safranbolu’nun su ihtiyacını karşılayan Karasu boru hattı borcunun 20 yıla bölünmesini istedi. Bakan bu konuda söz verirken, Vergili’yi başarılı çalışmalarından dolayı kutladı ve “Başkanımızı tebrik ediyorum, başarılı çalışmalar yapmış. Ak Parti ile de istişare ederek uyumlu ve katılımcı bir çalışma sergilemiş, kendisini kutluyorum” dedi.

Başkan Vergili, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na 7,5 yıllık görev süresince yapmış olduğu proje ve çalışmaları içeren video sunum sundu. Vergili, ziyaret sonunda Bakan Eroğlu'na Karabük Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezlerinde filografi sanatı ile yapılan tabloyu hediye ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.