Kocaeli Karaelmaslılar Derneği Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı TBMM'deki makamında ziyaret ettiler.

Kocaeli Karaelmaslılar Derneği Başkanı Hasan Bayındır: “ Bugün hem hayırlı olsun hem de başsağlığı dileğinde bulunmak üzere Milletvekilimize ziyarette bulunduk. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Karabük’te gerçekleştirilen yatırımları yakından takip ediyor, bu yatırımların Karabük’e kazandırılmasındaki emeklerinden dolayı Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.  Sayın Bayındır, Dernek faaliyetleri hakkında Milletvekili Uysal’a bilgiler verdi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal :“Kocaeli’de ikamet eden hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğini sağlayan, dayanışma ve kaynaşmasını artıran derneğinin faaliyetlerini takdirle karşılıyor, dernek başkanı ve yönetimini tebrik ediyorum.” dedi.

Kocaeli Haber Hodri Meydan Gazetesi Yazarı Ahmet Akçaalan Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal ile kısa birde röportaj yaptı.Daha sık ve sağlıklı iletişimler kurulması dileği ile ziyaret sona erdi. Ziyaretin sonunda Milletvekili Uysal’a hediye takdim edildi ve fotoğraflar çekildi