Aksoy yaptığı açıklamada “Bu yıl Safranbolu Belediyesi o k amacımız en az 40 bin ton asfalt sermek. Şu ana kadar 38 bin ton asfalt serdik. Son o k Safranbolu’yu Kristal Terasa bağlayan Gayza yolunu asfaltlamaya başladık. Bilindiği gibi o yolu 5 yıl önce asfaltlamış idik. Ancak o dönemki makine parkımız asfaltların altını sağlam yapmaya yetmedi. Daha sonra gerek doğal gaz çalışmaları gerek doğal yollardan asfaltlarımız bozuldu” dedi.

Makine parkının Safranbolu Belediyesinin kendine ait olmasının çok faydasını gördüklerini dile getiren Başkan Aksoy; Biz diğer belediyelerin aksine malzemeye çok daha ucuza ancak çok daha kaliteli bir şekilde üretiyoruz.  Bu nedenle makine parkı hususunda bizlerden desteklerini esirgemeyen Değerli Başkanımız ve Karabük Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Şahin Beyefendiye, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Ceylan Beyefendiye, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş Beyefendiye, Karabük Milletvekilimiz Prof. Dr. Burhanettin Uysal Beyefendiye teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Belediye o k 2009 yılından bu yana vatandaşlar ile büyük bir birliktelik içerisinde çalıştıklarını sözlerine ekleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, hizmet kalitesini her yıl biraz daha üstüne koyarak arttırdıklarını aynı şevk ve azimle çalışmaya devam edeceklerini Safranbolu’ya hizmetin her şeyin önünde olduğunu söyledi.