Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy,  Safranbolu’da Kış Şartlarının Günlük Hayıtı Etkilemeyeceğini, Ekiplerin Kışa Hazır Olduklarını Söyledi.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Safranbolu Belediyesine bağlı ekiplerin 24 saat iş başında olduklarını kaydeden Başkan Aksoy;  “Ekiplerimiz daha önce olduğu gibi görevlerinin başında. Günlük hayatın normal seyrinde devam etmesi için gereken tüm çalışmaları yapacaklar. Bunun için he zamanki gibi 4 vardiya çalışacak olan 100’e yakın personelimiz ile birlikte, 10 kamyon, 5 Kepçe, 2 Greyder, 1 Kar Küreme Aracı ve 1 Loder ( Kazıcı – Yükleyici ),  ve tuzlu malzememiz ile vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız” dedi.

Mevsim şartları itibari ile bazı mahallelere araç giriş çıkışlarının, yine minibüs ve otobüs güzergâhlarının, ana arterlerin tamamını işlek durumda tutmak için ekiplerimiz her zaman olduğu gibi görevlerinin başında olacaklar. Kış şartları nedeni ile oluşabilecek her hangi bir olumsuzluk karşısında vatandaşlarımız Beyaz Masa 153 nolu telefondan bizlere 24 saat ulaşabilirler.

Safranbolu Halkı Belediyecilik Hizmetlerinin En Güzelini Almaya Devam Edecektir.

Safranbolu’nun güzelliklerini her gün Safranbolu halkı ile birlikte yaşadıklarını, kış ayının da Safranbolu’da ayrı bir güzelliği olduğunu ve Safranbolu halkının her zaman olduğu gibi belediyecilik hizmetlerinin de en güzelini almaya devam edeceğini belirten Aksoy; “Her mevsimin bir güzelliği olduğu gibi yine her mevsimin bir zorluğu da olacaktır. Bütün bu doğa şartlarına rağmen, Kış gerçekten ayrı bir güzeldir. Safranbolu’da daha da ayrı bir güzelliği vardır. Ben bu güzelliklerin Safranbolulular tarafından fark edildiğinin bilincindeyim. Ayrıca kış aylarında da yerli ve yabancı ziyaretçilerimizi ağırlamaya devam ediyoruz.  Allaha şükürler olsun ki belediyemiz ekipleri Safranbolu’da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi hayatın normal idame ettirilebilmesi adına çalışmalarda aksaklığa müsaade etmeden hizmete devam edeceklerdir. Bu vesile ile tüm Safranbolulu hemşerilerimin kazasız, belasız bir kış ayı geçirmelerini diliyorum “ dedi.