Karabük'ün en işlek caddesi olan, Karabük-Kastamonu yolu üzerindeki, Yüzüncü Yıl mahallesine dönen kavşağın hemen devamındaki bu yolda meydana gelen logar çökmesi nedeniyle yol Karabük Belediyesi ekiplerinde uyarı mahiyetli kontrol altına alınarak şerit çekildi.
Öğrencilerin ağırlıklı olarak yaşadığı Yüzüncü Yıl Mahallesinin en işlek caddesinin ortasındaki bu çökmenin bir an önce tamir edilerek çekilen şeridin kaldırılması gerekiyor. Zira sürekli araçların mahalleye giriş çıkış için kullandığı bu yolda bir anlık dikkatsizlik ile her an olabilecek bir kazaya davetiye çıkarmaktadır.
Öte yandan görüştüğümüz bazı vatandaşlar Karabük Belediyesinin hizmetlerinde son günlerde yavaşlama olduğu şeklinde serzenişlerde bulunurken, "geçtiğimiz yıllarda hizmetlerden son derece memnunduk. Sorunlar anında çözülmeye çalışılıyordu. Son aylarda fazla ilgilenilmez oldu. Mesela sizin Karabük Derin Haber olarak dile getirdiğiniz her yağmur sonrası binaların alt katlarına su basması ile ilgili herhangi bir çalışma yapıldığını duymadık. Sorunlarımıza anında çözüm getirilmesi önemli"dediler.
Karabük Derin Haber olarak buranında takipçisi olacağız.