Yılmaz Kırık başkanlığındaki Ak Parti Yenice ilçe teşkilatı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Son dönemlerde Karabük’e her gelen Bakan ziyaretinde bilfiil bulunan Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, ikili ilişkilerini geliştirmeye çalışırken, Yenice için hazırladığı dosyaları ilgili bakan vermeye devam ediyor.

Ak Parti Yenice ilçe Başkanı Yılmaz Kırık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, hanım ve gençlik kolları temsilcileri ile birlikte bugün 45 kişilik bir grup ile Ak Parti Grup Toplantısına katıldı. Grup toplantısının ardından Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım ile de kısa bir sohbet yaparak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İlçe Başkanı Kırık, geçtiğimiz günlerde yapılan Ak Parti Yenice istişare toplantısında da hazırladığı Yenice’nin ihtiyaçları ve yatırımlar ile ilgili dosyaları bugünkü Ankara ziyaretinde görüştüğü bakan vererek yatırımların ve hizmetlerin hızlı bir şekilde gerçekleşmesine gayret gösteriyor.

Bugün öğleden sonra siyasetin duayeni Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ile de görüşen İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, yine birlikte bakan ziyaretlerine devam ediyor.