Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) İl Sınav Koordinatörü Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, 20 Kasım Pazar günü ilimizde yapılan ve sorunsuz o k tamamlanan 2016 KPSS Ortaöğretim Sınavı’nın ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Kamu Kurumlarında görev alacak personeli belirlemek amacıyla ÖSYM’nin aynı günde ve tek oturumda yaptığı en büyük sınav olan 2016 KPSS ortaöğretim sınavına ülkemizde 3 milyon 500 bin aday girdi.

ÖSYM İl Sınav Koordinatörü ve KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş 2016 KPSS Ortaöğretim sınavının il bazında Karabük Üniversitesi’ne bağlı 11,  Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 73 ve Karabük T Tipi Cezaevi ile birlikte toplam 85 sınav merkezinde, 20 bin 408 adayın katılımı ve 2 bin 667 kamu personelinin sınavda görev alması ile başarıyla tamamlandığını söyledi.  

 

Prof. Dr. Ali Güneş; “Bu güne kadar Türkiye’de olduğu gibi Karabük’te de yapılmış en büyük sınav olan 2016 KPSS Ortaöğretim sınavının sorunsuz geçmesinde katkısı olan Sınav Koordinasyon Kurulu Başkan ve Üyelerine, sınavda görev alan tüm kamu çalışanları ile görev alan herkese teşekkür ederim.” dedi.