24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Karabük'te tören düzenlendi. 
Karabük Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm öğretmenler adına Atatürk Anıtında gerçekleştirilen çelenk sunumunun ardından kutlama programı 100. Yıl Kültür Merkezinde devam etti.
Programa, Karabük Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Karabük Defterdarı Osman Koçaş, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Program, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in kutlama mesajları ile başladı.
Programda 15 Temmuz Şehitleri anısına video gösterisi ve fotoğraf sergisi gerçekleştirildi.
Buradaki törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği yaptıkları için gururlu olduklarını söyledi.
Karabük'te eğitim alanında yaşanan başarılar ve bu alanda ki yeniliklerden bahseden Köse, gelecek nesilleri yetiştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.
Öğrenciler tarafından şiirler okunduğu ve yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerin verildiği törende, konser verildi, tiyatro gösterisi sunuldu.
Bu yıl göreve başlayan öğretmenlerin yemin ettiği tören, emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesinin verilmesiyle sona erdi.