Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve İl Başkanı Timurçin Saylar yaptıkları basın toplantısında seçimlerdeki 102 vaadlerinden 64 tanesini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksay, Kadın kolları başkanı H. Uğur Kocakavak ve bazı il ve ilçe teşkilatı üyelerininde katıldığı basın toplantısında Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin son yapılan seçimlerden bu güne kadar gelinen süreçte, seçimlerde verdikleri vaadleri değerlendirdi.

Şahin seçimlerde 102 vaad verdiklerini, bunlardan şu ana kadar 64 tanesini tamamladıklarını ve kalanlarıda hızla hayata geçirmek için çaba sarfettiklerini söyledi. Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin gerçekleşen ve devam eden yatırımlar ile ilgili detaylı bilgiler verirken;

"Emeklilere verdiğimiz TOKİ sözünü yerine getirmeye başladık, Safranbolu'da 430 konutun ihalesi tamamlandı. Temeli atıldı. Karabük Aydınlıkevler mevkiinde yer tespiti yapıldı. Yer sahipleri ile anlaşıldı. TOKİ kamulaştırma yapmadan satın alma yoluna gidiyor. 18.5 milyon TL yer alımı için harcanacak. 

Karabük Kastamonu duble yol ihalesi yapıldı. Karabük tarafı hızla ilerliyor sorun yok. Kastamonu tarafında yavaşlık var, bunun ile ilgili görüşmelerimiz oldu hızlandırılacak.

Karabük Gerede çevre yolu proje aşamasında,

Keltepe Kayak merkezi ihalesi yapıldı. Yapımı hızla devam ediyor. 2018 yılının ocak ayında kayak yapılır hale gelecek,

Sosyal Güvenlik hizmet binası tamamlandı,

İş Kur binası inşaatı devam ediyor. 

Halk Eğitim Binası tamamlandı. Milli Eğitim bütün unsurları ile burada hizmet verecek,

Tapu Kadastro binası tamamlandı,

Diş Hastanesi sözü vermedik. Verdiğimiz Ağız Diş Sağlığı Merkezi yapımı eski Devlet Hastanesinin olduğu yerde devam ediyor. Arkasındaki alan müsait olursa  Diş Hekimliği Fakültesi yapılacak. Karabük Üniversitesi Rektörü Refik Polat kampüs alanı içerisinde olacağını açıklamıştı. Kendisi ile görüştük. Bu konuda hemfikir olduk. Mümkün olursa Yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin arkasına yapılacak,

İlçelerimizde de ciddi çalışmalar yaptık. Eflani de, atık su tesisi, gölet, TOKİ,

Eskipazar'da dere ıslah, gölet, devlet hastanesi, doğal gaz çalışmaları,

Safranbolu kent girişinin düzenlenmesi, imam hatip lisesi, organik ürün pazarı, ovacuma göleti gibi çok sayıda yatırım çalışması devam ediyor,

Yenice'de yine çok sayıda yatırım devam ediyor,

Karabük çöp toplama merkezi yeri tespit edildi. Karabük'e 16,4 km uzaklıkta, Yenice yolu üzerinde, eski bir taş ocağı olan 100 hektarlık alana yapılacak. Buradan Eskipazar, Karabük ve Yenice yararlanacak."

şeklinde biten, devam eden ve proje aşamasında olan tüm yatırımları tek tek sıraladı.