Daha önce iptal olan ve yeniden yapılan Kardemir Yemekhane ihalesini Karabüklü bir firma kazandı. Yönetim Kurulu onayladı.

İşletici firmanın gidişinden sonra uzun süredir yemek işlerini Kardemir kendi personeli mahareti ile yapıyordu. Geçtiğimiz aylarda Yemekhane ihalesi yapılmış, Karabük dışından bir firma ile Karabüklü bir firmanın en düşük fiyatı vermesi sonrasında Yönetim Kurulunca ihale iptal edilmişti.

Bir süredir yine kendi personeli ile yemek işlerini yürüten Kardemir'in ikinci kez yaptığı yemek ihalesini Karabüklü bir bir kazandı. ihale sonucu 24 Kasım'da İstanbul'da yapılan yönetim kurulu toplantısında onaylandığı öğrenildi.

KARABÜKLÜ FİRMALARA DÖNÜŞ

Kardemir Yönetim Kurulunca bir süredir Karabükün yerli firmaları ile öncelikli çalışılması prensibi öne çıkarak bu doğrultuda mal ve hizmet satınalma hizmetlerinin yapıldığı belirtiliyordu.

Bizlerde Karabük Derin Haber o k yerli firmalarla çalışmanın çok doğru ve isabetli bir karar olduğunu her defasında haber ve yorumlarımızda dile getirmiştik.

Karademir Yönetim Kurulunun bu öze dönüş çalışmaları doğrultusunda Kardemir Yemek ihalesini Karabüklü bir bir firmanın kazanması da hem yöre ekonomisi, hem Karabük sanayici ve esnafı hemde cemiyet çevrelerinde takdir ile karşılandığı konuşuluyor.