Safranbolu Emekli Öğretmenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Safranbolu’da gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Başkan Aksoy’a teşekkür eden Emekli Öğretmemler, Belediyeden bazı taleplerinin olduğunu, bunu Sayın başkanımız ile yüz yüze görüşerek kendisinin de fikirlerini almak istediklerini kaydettiler.

Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Öğretmenlerimiz bizim için geleceğimiz olan evlatlarımızın hayata hazırlanmasında, yurduna milletine hayırlı insanlar o k yetişmelerinde en büyük faktörlerdir. Bu nedenle hepsine minnettarız. Bu bağlamda ülkemizin çeşitli kentlerinde yılarca görev yapmış ve emekli olduktan sonrada çeşitli hizmetlerde bulunana derneklerimiz bulunmakta. Bizler bu derneklerimiz ile her daim çeşitli istişarelerde bulunuyor, birbiriden değerli öğretmenlerimizin de fikirlerini alıyoruz. Safranbolu Emekli Öğretmenler Derneğimizin değerli yöneticilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. İnşallah birlikte güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz. Ben ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Aksoy Emekli Öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti.