BEM - BİR - SEN Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Karslı, “ Bir sivil toplum örgütü olan Memur- Sen ve Bem- Bir- Sen o k 15 temmuz süreci kapsamında Demokrasi Nöbetimiz devam ediyor. Bu sürecin bir değerlendirmesini yapmak, karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak üzere illerimize ve ilçelerimize ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu bağlamda hep sonuçları konuştuk. Amacımız bundan sonraki süreçte sadece sonuçlarını değil, nedenlerini de konuşmak. Kamuoyunu, çalışanlarımız, milletimizi bilgilendirerek geleceğe doğru adımlar atmak olmalıdır. Yine milletimize bu ihaneti unutturmamak adına bizler Bem- Bir – Sen o k görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Safranbolu’nun  dolayısı ile sizlerinde ne kadar duyarlı olduğunuzu, bu süreçte ülkemiz adına elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı biliyorum. Ben milletlimiz adına sizlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Aksoy ise konuşmasına “ Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü Memur- Sen’e bağlı Bem- Bir- Sen’in Genel Başkan Yardımcısı Sayın Karslı’ya öncelikle hoş geldiniz diyor ve görüşlerinden dolayı teşekkür ediyorum “ diyerek başladı.

Safranbolu o k bilerde sizin bahsettiğiniz gibi hassasiyetle sonuna kadar sahip ve bu hassasiyet doğrultusunda Vatan Nöbetini tutan bir ekip ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “ Demokrasi Nöbetlerini el birliği ile gönül gönüle tuttuk ve bundan sonra da Vatanımızın birliği söz konusu olduğu Hükümetimizin dirliği ayakta kalması Milli iradenin tehdit alında olduğu her noktada vatan nöbetine hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim. Yine bu süreçte Memur – Sen’in gerçekten daha ilk geceden son geceye kadar vatanımızın, milletimizin lehine almış olduğu tavır takdire şayandır. Ben de bir Türkiye sevdalısı o k bu tavrınızdan dolayı teşekkür etmek isterim. Rabbim İnşallah bir daha böyle bir tehlike ile bizleri karşı karşıya bırakmasın. Bu tür durumlarda gerçek vatan sevdalıları ortaya çıkıyor. Medeniyetinin akıbetinden endişe eden her kes o dönem yanımızda oldu” dedi.

Sendikalar ile büyük bir uyum ve iş birliği içerisinde olduklarını ve aynı uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Aksoy, Sayın genel Başkan Yardımcımıza nazik ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.