Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında yarın başkentte Osmanlıspor’a konuk olacak olan Kardemir Karabükspor, son hazırlıklarını tamamlayarak, kara yolu ile Ankara’ya hareket etti.

Karabükspor Asbaşkanı ve Futbol Şube sorumlusu Tolga Gül, oyuncuları Traore’nin ülkesi Fildişi Sahilleri'ndeki evlerinin önündeki havuzda boğu k yaşamını yitirmesi nedeniyle üzgün olduklarını anımsatarak, Osmanlı maçını kazanarak Traore’nin acısını hafifletmek istediklerini söyledi.
Osmanlıspor'un iki senedir ligde dikkatleri çektiğini bildiklerini ve bu sene Avrupa Ligi mücadelesinde de çok iyi işler yaptıklarını kaydeden Gül, “Osmanlıspor’u tebrik ediyorum son final maçları, guruptan çıkma adına kendilerine başarılar diliyorum. Guruptan çıkacaklarına da canı yürekten inanıyorum, yolları açık olsun. Bizim gururumuz oldular. Tabi ki hocamız Osmanlıspor'un analizini yaptı, oyuncularımızla paylaştı. Her takımın iyi yönleri olduğu gibi aksayan yönleri de var, zayıf yönleri de var. Bunların üzerine çalışmalarını yapıyor arkadaşlarımız. Rakibin iyi oyununa, iyi oyunla karşılık vererek futbolseverlere keyifli bir maç izletmek istiyoruz. Gönlümüz kazanmaktan yana puanlar almaktan yana. En azından bir puanla oradan dönmekten yana. Hak edenin kazandığı bir maç olmasını temenni ediyorum. Umarım iyi bir maç olur. Eğer kazanırsak, galibiyeti evlat acısı yaşayan oyuncumuz Traore’ye armağan etmek istiyoruz” dedi.