Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ülkemizi temsil eden Avrupa Şampiyonu Elif Güneri ve Çağla Aluç ile Karabük Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Baykan Arslan’ı makamında kabul etti.

Karabük Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Baykan Arslan; “Şampiyonaya çok iyi bir şekilde çalıştık ve bunun da meyvesini aldık. Türk Bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı okuyarak büyük bir gurur yaşadık. Desteklerinden dolayı Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye çok teşekkür ederim” dedi.

 Avrupa Şampiyonluğundan dolayı Elif Güneri ve Çağla Aluç’u tebrik eden  Başkan Vergili ise; “Elif kızımız Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da  düzenlenen Avrupa Büyük Bayanlar Boks Şampiyonasında, Çağla kızımız  ise Avrupa Yıldız ve Genç Kızlar Boks Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu  o k başarıya imza attılar. Böylesine önemli bir şampiyonada kazanmış  olduğunuz bu başarıyı, öncelikle ülkemiz adına sonra da şahsınız, zatıâlim  ve de şehrimiz adına büyük bir gurur ve onur yaşatmıştır. Başarılarınızdan  dolayı önce sizi tebrik ediyor, sonra da bu başarıda emeği geçen herkesi  kutluyorum. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

 
 Konuşmaların ardından Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Avrupa  Şampiyonu Elif ve Çağla’ya başarılarından dolayı hediye takdim etti.