Uğur Yılmaz'ın Kardemir Genel Müdürlüğü görevinden ayrılmasının ardından neden ayrıldığı tartışma konusu olmakla birlikte zaman zaman haberlerimize de konu olduğu gibi getirdiği Üst ve orta düzey yönetici pozisyonlarındaki ekiplerininde bir bir Kardemir'den ayrılacağı yada gönderileceğini yazmıştık.

Bu yazılarımızın ardından geçtiğimiz günlerde İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Onur'un görevine son verilmişti.

Bugün yapılan Kardemir A.Ş. yönetim kurulu toplantısında ise yine aynı ekipten olan Yatırımlar ve Teknik Hizmetler  Genel Müdür Yardımcısı Gürkan Gürpınar ile Şirketin yolları ayrıldı.

Kardemir tarafından KAP a akşam saatlerinde yapılan bugünkü açıklamada; "Şirketimizin Yatırımlar ve Teknik Hizmetler  Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Sn. Nüvit Gürkan GÜRPINAR, 16 Aralık 2016 tarihi itibariyle görevinden ayrılmıştır." denildi.

Öte yandan uzun süredir satış müdürlüğü yaptıktan sonra Uğur Yılmaz döneminde ihdas edilen satış ve pazarlama koordinatörlüğü görevine geçtiğimiz günlerde vekaleten atanan Reyhan Özkara bu göreve asaleten atandı.