Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı; bugün Karabük’te bir basın toplantısı düzenledi. Yenice Belediyesinin çalışmalarını anlatığı basın toplantısının ardından Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çaylı; siyasi konulardaki soru cevap vermeyeceğini ifade etti.

Basın toplantısının sonunda Yenice’de hizmeti geçen herkese teşekkür eden Çaylı ,  Ak Partinin   kuruluştan bugüne bütün İl Başkanlarına isim isim sayarken,  yine Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’e ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’a, Önceki dönem Karabük Milletvekili Osman Kahveci’ye   tek tek teşekkür ederken Karabük Milletvekili Prof. Dr.  Burhanettin Uysal’a teşekkür etmemesi ve adını anmaması gözden kaçmadı.

       Bir gazetecinin herkese teşekkür ettiniz ama Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal’a teşekkür etmediniz, şeklindeki sorusuna “HİZMETİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM” diyerek Uysal’ın ismini yine anmaması manidar bulundu. Yine bir gazetecinin Burhanettin Uysal’ın Yenice’ye hizmet etmediğini mi düşünüyorsunuz sorusuna yine “Hizmeti geçenlere teşekkür ederim” söylemini yineledi.