AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili  Prof. Dr. Burhanettin Uysal Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Karabük Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili  Prof. Dr. Burhanettin Uysal  Yeni Yıl  Mesajnda,
Milletvekili Uysal yayınlamış olduğu mesajda; "Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren, ülkemizde, bölgemizde ve dünyada çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2016 yılını geride bırakıyoruz.
2016 yılı özellikle ülkemizin hafızasından silinmesi mümkün olmayan vahim olaylarla dolu bir yıl olmuştur.
Geride bıraktığımız yılda yaşanan en önemli olaylardan birisi 15 Temmuz darbe girişimiydi. Bu kalkışma Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde halkımızın verdiği ikinci bir bağımsızlık mücadelesiyle hezimete uğratılmıştır. 
Aziz milletimiz birlik ve beraberlik ruhunu kaybetmediğimizi, tek vücut bir şekilde dimdik ayakta olduğumuzu bütün dünyaya göstermiştir. Bir kez daha şehitlerimizi saygı ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyoruz. 
2016 yılı; Osman Gazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Uzaya fırlatılan Göktürk 1 uydusu, Avrasya Tüneli, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli olmak üzere dünyanın gıbta ile baktığı mega projelerin herseye rağmen aziz milletimizin hizmetine sunulduğu bir yıl oldu.
AK Parti iktidarları ile birlikte eğitimde, sağlıkta, ekonomide, ulaşımda başlatılan büyük atılım ve yatırımlar, 2023 hedeflerimize ve ötesine yürüyüşümüz 2017 yılında da aynı kararlılıkla devam edecek, istikrarlı büyüme ve kalkınma süreci kat kat artarak yeni başarılarla taçlandırılacaktır. 
Yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2017 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, Karabüklü hemşehrilerimin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor; selam ve saygılarımı sunuyorum."dedi.