Karabük Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

24 Aralık’ta gerçekleştirilen seçimle Karabük Mahalle Muhtarları Derneği Başkanlığı görevine tekrar getirilen 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Harmanbaşı, yeni oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti. Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı, yeni göreve gelen Yönetim Kurulunu tanıtarak; “24 Aralık 2016 tarihinde yapmış olduğumuz ve son derece demokratik bir ortamda geçen bir kongremiz oldu” dedi.

Desteklerinden dolayı Başkan Vergili’ye teşekkür eden Harmanbaşı; “Göreve geldiğiniz günden itibaren Sosyal Yaşam Merkezleri ile birlikte muhtarlıklarımızın bütün eksiklerini tamamladık. Bildiğiniz gibi dernek lokalimiz yoktu, dernek lokalimizi de sayenizde tamamladık. Kendi misafirlerimizi ağırlayabilecek bir lokalimiz oldu. 28 mahalle muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizin eksiklikleri Belediyemizle yapılan ortak çalışmalarla birlikte gidererek Karabük’e güzel bir görünüm kazandırmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Karabük Mahalle Muhtarları Derneği yeni yöneticilerine “Hayırlı olsun” diyen Başkan Vergili; “Biz 7,5 yıldır Karabük’te muhtarlarımızla ilimize hizmet ediyoruz. Mahalle muhtarlarımızla Karabük’te başarılı hizmetlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.