Diriliş Başkanları Karabük İl Başkanı Ramazan Oktay 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü" olması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Her yıl Ülkemizde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlanır. Toplum   yerel, ulusal ve ulus rası çapta,  haber ve bilgi akışı sağlayan, milletimizin sesi olma görevini üstlenen, bağımsız basınımızın,  onurlu, ilkeli, cesur ve tarafsız basınımızın güzide çalışanları tarafsız yayın anlayışı içinde zor görevlerini yerine getiren tüm basın mensupları kardeşlerimiz demokrasimizin ve milletimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. Toplumsal gelişim sürecine önemli katkılar sağlayan ulusal ve yerel medya, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde ve bilinçlendirilmesinde, toplumsal görevleri üst düzeyde gerçekleştirmektedirler. Basın ve gazete çalışanları çok güç şartlarda zaman zaman hayatlarını dahi riske atarak, habere ulaşmak ve topladığı haberleri en doğru, tarafsız, güvenilir, objektif ve en hızlı şekilde halka ulaştırmak için büyük gayret sarf etmektedirler. Çağımızın en dinamik mesleklerinden olan gazeteciliğin halkımıza bilgi akışı sağlamak gibi bir misyonu bulunmaktadır. Basın özgürlüğünün ve basın çalışanlarının haklarının korunması kadar, bu özgürlüğün istismar edilmemesi, doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, toplumun ve bireylerin hakkını gözetme gibi ilkelerde basın çalışanlarımız açısından vazgeçilmez ilkeler olmalıdır. Bundan sonraki süreçte de aynı katkının devam edeceğine olan inancımızda tamdır. Yoğun bilgi akışının olduğu günümüzde ifade özgürlüğü yalnızca temel bir hak ve iletişim aracı o k değil, aynı zamanda toplumsal işlevi dolayısıyla da önem kazanmaktadır. Basın deyince gazeteler, televizyonlar, radyolar, dergiler, sosyal medya ve yazılı haber bültenleri aklımıza gelir. Gazetecilerimiz, Dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan basın-yayın organları aracılığıyla çok kısa bir süre sonra haberdar olmamızı sağlamaktadırlar. 
Bu duygu ve düşüncelerle, gözümüz kulağımız olan tüm güzide gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günlerini kutluyoruz. Yayın yapma ve halkımıza bağımsızca haber verme sırasında, ebediyete intikal eden yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm şehit gazetecilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, halen görevi başında ve emekli olmuş tüm gazetecilerimize sağlık, mutluluk, başarı, sevgi, barış, huzur ve umut dolu güzel yarınlar diliyor, Karabük halkına sevgi, saygı selamlarımı sunuyoruz.

DİRİLİŞ BAŞKANLARI KARABÜK İL BAŞKANLIĞI