Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

 Başkan Aksoy mesajında şu görüşlere yer verdi.

 Gazetecilik mesleğinin ve gazete çalışanlarının, vatandaşların doğru zamanda, doğru bilgiye ulaşması ve toplumsal farkındalığın artırılması yolunda çok önemli bir kamusal görevi ifa ettiklerini ifade eden Başkan Aksoy şöyle devam etti; “ Demokrasinin olmazsa olmazlarından birisi olan basın aynı zamanda kamu menfaatlerinin de göz önünde bulundurulması gereken, kamu adına denetim ve oto kontrol gibi kavramların Türkiye'de gelişmesine öncülük eden oldukça önemli bir meslektir. “

 Değerli basın mensuplarımız, ülkemizin her karış toprağında, gerek yerelde gerekse ulusal anlamda toplumun doğru bilgilendirilmesi için çalışmaktadırlar. Mesleki o k yaşadıkları tüm zorluk rağmen, doğrunun peşinde gitmekten ve değerli vatandaşlarımızın doğru bir şekilde haberlere ulaşmasını sağlamaktan vazgeçmeden, tüm özverileriyle çalışmaktadırlar. Bizler de değerli basın mensuplarımızla karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içinde her zaman aynı yolda yürüyerek, Safranbolu’muza hizmet etme çabası içerisindeyiz. Bu yolda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkürü bir borç biliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.