Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın Savcılığa Çağrı k FETÖ' den İfade Verdiği İddia Ediliyor.

Gökbel şenliklerinde Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ın karşılanıp karşılanmama tartışmalarıyla başlayan ve uzunca bir süre Yenice Ak Parti tabanında oluşan gerginlikler Ak Parti Yenice ilçe teşkilatının istifası ve yeni ilçe teşkilatının atanması sonrasında zaman zaman alevlenmiş, zaman zamanda sükunet oluşmuştu.

Gündemden düşmeyen Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı haberleri son o k seçim çalışmalarına şimdiden başladı, kendisine çalışmalarını anlatan ofis açtı şekliyle devam etmişti.

ZEKİ ÇAYLI İFADEYE ÇAĞRILDI MI?

Çeşitli kaynaklardan edinilen bilgilere göre şu günlerde Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın FETÖ soruşturması kapsamında ifadeye çağrıldığı ifade ediliyor.

Kamuoyu'na henüz açıklanmayan idda göre geçtiğimiz günlerde Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın savcılık tarafından ifadeye çağrıldığı, gerekçe o kda, geçmiş yıllarda görev yapmış ancak FETÖ soruşturmaları kapsamında görevden alınan yada göz altına alınan veya tutuklanan bazı bürokratlar ile çektirdiği fotoğraf yada fotoğraflar olduğu söyleniyor.

Öte yandan FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan, görevden el çektirilen yada tutuklanan bazı eski bürokratların Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile ilgili bilgi veya açıklama yapıp yapmadıkları merak edilmeye başlandı.

Bizlere ulaşan bu bilgi yada söylentilerin Kamu'ya mal olmuş ve kamuyu ilgilendiren bir insan o k Belediye Başkanı olması nedeniyle, resmi kurumlardan yada Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı tarafından FETÖ soruşturması kapsamında ifadeye çağrılıp çağrılmadığının açıklanarak aydınlığa kavuşması gerekmektedir.